Šabačka Mačva u okviru 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Domaćini u ovaj meč ulaze svesni činjenice da je Partizan apsolutno favorit, ali ističu da se nadaju da će ovoga puta uspeti da pomrse račune crno-belima. Šef stručnog štaba Dragan Aničić ističe da je kvalitet rivala dobro poznat, ali da je tokom svoje trenerske karijere uspeo i da ih iznenadi:

’’Ušli smo u ciklus utakmica sreda-nedelja, a ovoga puta protivnik je ekipa Partizana. Dobro poznat rival sa igračima koji su igrali za nacionalne selekcije, koji igraju Evropu, a vidimo da su u zadnjih nekoliko utakmica jako efikasni. Ono što je sigurno, očekujem jednu jako dobru utakmicu. Kada igrate protiv crno-belih možete dobro da spremite utakmicu, ali uvek postoji nešto što fali. U prethodnim susretima ovde u Šapcu utakmice su bile interesantne, mislim da smo dva puta izgubili 3:1, ali i da smo oba puta vodili na poluvremenu. Voleo bih i sada da povedemo i da ostane tako. Imam iskustva sa utakmicama sa Partizanom i u prošlom klubu u kojem sam bio, kada je moja ekipa pobedila crno-bele 1:0. Ne pretimo, sigurno da je kvalitet na njihovoj strani, ali ćemo sve učiniti što je do nas da probamo da napravimo takav rezultat. Zbog crvenog kartona ne možemo da računamo na Adamovića, zbog povrede na Marića i Tošića, a i Ilić je dobio povredu u susretu protiv Inđije. Što se tiče ostalih igrača trenutno su u pogonu.’’

Meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Partizana igra se sutra, u nedelju 01.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Mačva