Kruševački Napredak u okviru 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa oprezom i puno respekta prema protivniku, ali veruju u pobedu. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan ističe da pozicija gostiju na tabeli nije odraz njihovog kvaliteta:

’’Inđija zaslužuje maksimalnu pažnju i poštovanje. Pozicija na tabeli ne odgovara kvalitetu ekipe niti igrama koje pruža Inđija. Došlo je i do promene trenera, moj kolega Aleksandar Janjić je preuzeo ekipu, a samim tim došla je i jedna nova energija, i to su pokazali i u prethodnim utakmicama. Ekipa je sastavljena od iskusnih igrača koji su došli iz inostranstva poput Brane Ilića, Milosavljeva, Dimitrova koji je bio i igrač Napretka. Iskusna ekipa koja zna da dobro igra, dobar vezni red. Međutim, mi smo domaćini, u ovom trenutku i favoriti u ovoj utakmici, barem na papiru. Favorit mora da se potvrdi na terenu. Moramo da pokažemo karakter i zabeležimo pozitiva rezultat, a u ovom trenutku to je samo pobeda. Svesni smo značaja utakmice, svesni su i momci. Prema tome maksimalno mobilni, agresivni, angažovani, fokusirano se spremamo za utakmicu protiv Inđije koja neće biti nimalo laka.’’

Meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Inđije igra se danas, u subotu 30.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs