Jovanović: Očekujem vrlo zanimljivu utakmicu, svakako ne i laku

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1084

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da ostvare još jedan trijumf u susretima sa Subotičanima i tako ostanu u grupi timova koji se bore za najviši plasman. Pomoćnik u stručnom štabu Mirko Jovanović istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da očekuje otvorenu i izuzetno zanimljivu utakmicu:

’’Biće to severnobački derbi, tako da očekujem vrlo zanimljivu utakmicu, svakako ne i laku. Spartak je stariji superligaš i uvek ima najveće ambicije. Sa druge strane, mi smo pokazali da u ovom prvenstvu igramo jako dobro. Očekujem da u petak kod kuće ponovimo bar jednako dobru utakmicu kao u prošlom kolu i, naravno, da pobedimo. Oni sada imaju jednu dodatnu ambiciju da u derbiju potvrde dominaciju u ovom regionu, tako da očekujem da će i oni ići na pobedu i da će to biti  otvorena utakmica interesantna za publiku.’’

Meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Spartaka igra se danas, u petak 29.novembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte