Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: TSC – Spartak ŽK, Crvena zvezda – Voždovac i Mačva – Partizan.

TSC – SPARTAK ŽK (petak 29.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 2)

Prvi meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Senti gde ekipa TSC-a iz Bačke Topole dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka. Već je prvi superligaški duel ova dva bačka tima odigran na startu aktuelne sezone doneo mnogo uzbuđenja, pa nema sumnje da će tako biti i u revanšu. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz pet remija i tri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 0:3. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz devet pretrpljenih poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC  (subota 30.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Mečevi ovih rivala su tokom prethodnih nekoliko sezona bili izuzetno borbeni i zanimljivi, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Domaćini su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa utakmicom manje i 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu niškog Radničkog, a rezultat je bio 0:2. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

MAČVA – PARTIZAN (nedelja 01.decembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Crno-beli su u prvom ovosezonskom susretu bili dosta ubedljivi, pa će domaći tim pred svojim navijačima zasigurno pokušati da im se revanšira. Domaćini ove sezone nisu zabeležili nijednu pobedu, uz pet ostvarenih remija i čak dvanaest poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa utakmicom manje i 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 6:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:00 časova.