Ekipa Inđije iz istoimene opštine u okviru 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Domaćini u ovaj meč ulaze svesni njegove važnosti, zbog činjenice da je protivnik direktan konkurent u borbi za opstanak u elitnom rangu. Pomoćnik u stručnom štabu belo-zelenih Jovan Golić ističe da se ekipe dobro poznaju i da je došlo vreme za pobedu:

’’Mislim da spremno dočekujemo utakmicu. To je susret koji nosi više od tri boda, derbi začelja i ekipa koju dosta dobro poznajemo. Imali smo i neke prijateljske utakmice tokom ove godine, kao i prvu utakmicu na početku sezone. Dobra stvar u ovom trenutku je da imamo pozitivan skor u poslednje dve-tri sezone sa Mačvom, još iz Prve lige. Pred ovu utakmicu to može psihološki da nam da neku prednost, kao i domaći teren. Očekuje nas teška utakmica, a Mačva ne zaslužuje trenutnu poziciju gde se nalazi, sa četiri osvojene boda, jer su jedna iskusna ekipa. Nadam se da je došlo vreme da prekinemo tu neugodnu seriju neuspeha, naročito na svom terenu. To je utakmica koja nam može mnogo značiti da uđemo u neku seriju pozitivnih rezultata.’’

Meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Mačve igra se danas, u nedelju 24.novembra 2019.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fkindjija.com