Kruševački Napredak u okviru 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Ulogu favorita ’’čarapani’’ prepuštaju domaćinu, ali se nadaju da će uspeti da stignu do važnih bodova. Šef stručnog štaba kruševačkog tima Predrag Rogan istakao je da do pozitivnog rezultata mogu stići jedino maksimalno požrtvovanom i disciplinovanom igrom:

’’Reprezentativnu pauzu ekipa Napretka je iskoristila za odmor, sanaciju povreda i izlečenje prehlada. Svesni smo da je Vojvodina u šampionat ušla sa velikim ambicijama, a to rezultati takođe potvrđuju. Činjenica je da su oni u ovom trenutku drugi na tabeli i da su nas u Kruševcu pobedili. Poseduju izuzetno kvalitetnu ekipu predvođenu Drinčićem, Matićem i ostalim igračima, kao i da su se posle naše utakmice još pojačali dovođenjem Nikolića i Petkovića iz inostranstva. Međutim, da bi napravili dobar rezultat, a sigurno je da želimo jer imamo ambiciju, moji igrači moraju da odigraju kao u prošlom kolu protiv Čukaričkog, da pokažu još jednom požrtvovanje, borbu, energiju, strast, da budu maksimalno disciplinovani. U to ne sumnjamo i očekujemo da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat u Novom Sadu."

Meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se danas, u subotu 23.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs