Beogradski Rad u okviru 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Banovom brdu gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Čukaričkog.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno optimizma, bez obzira na snagu rivala i kadrovske probleme. Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Dragan Radojičić ističe da su njegovi igrači odlično radili tokom pauze i da veruje u njih:

’’Sigurno da nas očekuje jako teška utakmica, ali naše je pravo da pokušamo da savladamo Čukarički na Banovom brdu. Tako smo se pripremali tokom pauze, radili smo odlično i potpuno smo spremni. Imali smo i jednu kontrolnu utakmicu da uvežbamo neke stvari. Oslabljeni smo neigranjem dva standardna igrača, Kasalice i Miloševića, kao i Nikolića koji je povredio koleno i Tanovića na koga ne možemo da računamo. Ali šta je tu je, moramo se osloniti na momke koji su na raspolaganju. Čukarički je ekipa snažna na svim pozicijama, dobro vođena, ali utakmica se igra jedanaest na jedanaest. Siguran sam da moji momci imaju snage i umeća da naprave dobar rezultat. Zavisiće naravno dosta toga i od domaćina, koji je u sjajnoj formi, ali verujem da će moji momci dati sve od sebe. To je sjajna šansa za dokazivanje, moramo uhvatiti priključak sa ekipama iz gornjeg dela tabele.’’

Meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Rada igra se danas, u subotu 23.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkrad.rs