Beogradski Partizan u okviru 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Humskoj dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Nakon dvonedeljne pauze crno-bele ponovo čeka ’’paklen’’ ritam, a meč sa Ivanjičanima prilika je za dobar početak ciklusa. Šef stručnog štaba Savo Milošević ističe da veruje da njegov tim neće ponavljati neke greške koje su se dešavale u prethodnom periodu i da će savladati neugodne goste koji su u usponu forme:

’’Pred nama je još jedan ciklus utakmica u ritmu četvrtak-nedelja, nadam se da smo navikli na njega. Svaka pauza dobro dođe. Čeka nas sada veoma teška utakmica sa Javorom, a potom i Liga Evropa i verovatno najbitnija utakmica za nas u ovih šest meseci. Gust raspored i bitna nedelja za sve nas u klubu. Igrači su svesni da smo mnogo toga propustili u prvenstvu i da više nemamo pravo na grešku. Nije problem izgubiti, ostvariti loš rezultat, ali ne smemo da dozvoljavamo da to bude iz indolentnosti. Nadam se da smo te neke lekcije uspeli da dobro naučimo i da se neće ponoviti. Ekipa Javora je u usponu forme, igraju dosta dobro. Bilo nam je komplikovano u Ivanjici, kad smo imali mnogo sreće da dobijemo. Igraju opuštenije, samim tim i bolje nego na početku prvenstva. Igraju napadački fudbal, rasterećeni su i njima je predstojeća utakmica za uživanje. Utoliko su još više opasni.’’

Meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Javor Matisa igra se danas, u petak 22.novembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs