Od petka do nedelje na programu su mečevi 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Javor Matis i Radnički Niš – Crvena zvezda.

PARTIZAN – JAVOR MATIS (petak 22.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde ekipa Partizana dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Gosti više od šest godina nisu uspeli da ’’otkinu bod’’ crno-belima, tradicija je apsolutno na strani domaćina, ali nema sumnje da će to biti dodatni motiv za Ivanjičane. Domaćini su ove sezone uz meč manje ostvarili deset pobeda, kao i dva remija i tri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:1. Prvi meč ovih rivala odigran letos u okviru 2.kola u Ivanjici završen je trijumfom crno-belih rezultatom 0:2, a oba pogotka postigao je Lazar Marković. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

RADNIČKI NIŠ – CRVENA ZVEZDA (subota 23.novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Nišu gde ekipa Radničkog dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Nišlije svakako nisu u prošlogodišnjoj formi, ali nema sumnje da je meč sa liderom šampionata prava prilika da pokažu i dokažu svoj kvalitet. Domaćini su ove sezone uz meč manje ostvarili osam pobeda, kao i jedan remi i šest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu nisu odigrali meč sa novosadskim Proleterom, usled bolesti većeg broja prvotimaca. Gosti su ove sezone uz meč manje ostvarili trinaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 1:1. Prvi meč ovih rivala odigran letos u okviru 2.kola u Beogradu završen je trijumfom crveno-belih rezultatom 2:0, a strelci su bili Milan Pavkov i El Fardu Ben. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.