Inđijski superligaš u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu u Humskoj gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Gosti se nalaze u izuzetno dugoj seriji poraza zbog koje zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli. Ipak, ovaj susret može rasteretiti ekipu koja nema šta da izgubi u duelu sa objektivno snažnijim rivalom. Šef stručnog štaba Aleksandar Janjić uoči ovog susreta ističe da neće moći da računa na sve prvotimce:

’’Pre svega treba da iskoristimo ovu utakmicu da promovišemo klub i ekipu. Inđija nije često bila u prilici da igra utakmice ovog tipa protiv Partizana i Crvene zvezde ili tih naših velikih klubova koje imamo danas. Imamo sad za vikend priliku da se odmerimo i da se premerimo sa igračima koji trenutno nastupaju u Ligi Evrope. Tako da, treba da shvatimo ovu utakmicu kao jedan praznik fudbala, a sa druge strane treba da uradimo sve da pokušamo da se što bolje i reprezentativnije pokažemo u tom društvu. Mislim da je Partizan jedan zaista veliki klub, odlična ekipa, da su napravili dobru hemiju. Čeka nas jedna veoma zahtevna, ali u isto vreme i lepa utakmica. Neću moći da računam na nekolicinu igrača koji su veoma bitni za naš tim i nedostajaće nam. Ovo je prilika za igrače koji će dobiti šansu tamo da odigraju dobro, da pokažu da zaslužuju mesto u prvoj ekipi.’’

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Inđije igra se danas, u nedelju 10.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkindjija.com