Ekipa Partizana u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu u Humskoj dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine.

Domaćini su pre samo nekoliko dana imali teško gostovanje u Mančesteru i još teži povratak za Beograd. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević istakao je da je njegova ekipa izuzetno umorna, ali da će morati da nađe snage ako želi dobar rezultat u predstojećem susretu:

’’Dobro je da se ova priča sa Mančesterom završila, jedva sam čekao da se sve završi iz psiholoških razloga, da izbrišemo iz glava te utakmice i da možemo da se posvetimo onome sto nam je mnogo bitnije, a to je Super liga. Imali smo teško putovanje iz Mančestera, celu noć smo proveli na aerodromu. Kada igrači posle teškog pražnjenja moraju celu noć da provedu na aerodromu to je dupli umor. U skladu s tim, čeka nas sutra još jedno mučenje, fizičko mučenje, pre svega, jer smo u teškom fizičkom stanju. Koliko ćemo uspeti da oporavimo ekipu ne znam, ali ćemo morati da nađemo snagu. To je ekipa koja ne odustaje do poslednjeg minuta i ako želimo dobar rezultat moramo da imamo ozbiljan pristup.’’

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Inđije igra se danas, u nedelju 10.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs