Beogradski Voždovac u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Gosti su sve zadovoljniji napretkom forme i u ovaj meč ulaze sa puno optimizma. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Rade Koković ističe da njegov tim ovaj meč dočekuje u dosta drugačijem sastavu i atmosferi u odnosu na onaj na startu šampionata kada je ekipa iz Bačke Topole slavila:

’’Iako smo u istoj polusezoni, dosta je stvari promenjeno u odnosu na prvi susret između ove dve ekipe. Tu su i neki novi igrači u našem timu koji su došli u međuvremenu, ali ono što je najbitnije jeste što ekipa svakim danom sve bolje usvaja i primenjuje model igre i to se vidi po našim rezultatima. Kao ekipa napredujemo svakim danom, a podatak da smo jedini tim u ligi koji je postigao pogodak na svakom meču dosta govori o tome kakav stil igre namećemo. Raduje me kadrovska situacija, svi igrači će biti na raspolaganju za sastav u nedeljnom meču i na slatkim sam mukama pri sastavljanju ekipe.’’

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Voždovca igra se danas, u nedelju 10.novembra 2019.godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs