Beogradska Crvena zvezda u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon iscrpljujućeg duela u Ligi šampiona koji su završili sa devet igrača na terenu. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević ističe da njegov tim zbog nezgodnog rasporeda mora da vodi računa o zdravlju igrača, kao i da očekuje težak meč:

’’Očekuje nas veoma teška utakmica, jer dolazimo u goste ekipi koja igra sjajno u poslednje vreme. Borbeni su, čvrsti i igraju vrlo strpljivo. Napravili su dobre rezultate i pokazuju da imaju odličan karakter. Pohvalio bih i stručni štab Javora koji radi sjajan posao. Oni su lokal patriotska ekipa i takva im je i publika. To je klub u kom sam napravio prve seniorske korake kao trener i zahvalan sam im na pruženoj prilici. Imaćemo vrlo težak zadatak. Želim da bude sjajna utakmica, da sve prođe u najboljem redu i da napravimo spektakl u Ivanjici. Pojedini igrači su pod znakom pitanja posle utakmice sa Totenhemom. Videli ste da smo taj duel završili sa devet igrača. Za ovaj susret mi trebaju zdravi igrači koji mogu da iznesu intenzitet koji neće biti lak. Čeka nas težak raspored i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača.’’

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Crvene zvezde igra se danas, u nedelju 10.novembra 2019.godine, sa početkom u 14:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com