Ivanjički Javor u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Domaćini su u potpunosti svesni kvaliteta rivala, ali se nadaju da će uspeti da stignu do iznenađenja. Šef stručnog štaba Igor Bondžulić istakao je uoči ovog susreta da je šansu vidi u umoru crveno-belih, ali da je za iznenađenje neophodno da njegov tim odigra najbolje što može:

’’Svesni smo kakav protivnik nam dolazi u nedelju, učesnici su Lige šampiona. Svi znamo veličinu Zvezde i koliko je teško bilo igrati protiv njih i kada su imali slabije rezultate i nisu bili šampioni. Naravno, sada svi vidimo da je to jedna ozbiljna ekipa, klub funkcioniše najbolje u poslednjih dvadesetak godina i mi imamo težak zadatak da se suprotstavimo ekipi koja ima veliki izbor kvalitetnih fudbalera i kvalitetnog trenera. Imaće i dobru podršku svojih navijača u Ivanjici. Ipak, to ništa ne mora da znači. Nadamo se da će presudno biti to kako ćemo mi ući u utakmicu. Znamo da su istrošeni velikim brojem utakmica u Evropi i domaćim takmičenjima. Postoji mogućnost da nas ne shvate najozbiljnije i da ne uđu dovoljno agresivno u utakmicu. Očekujem da ponovimo igru iz prethodnih utakmica i da uz malo sreće, koja je uvek bitan faktor, pokušamo da iznenadimo favorita.’’

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Crvene zvezde igra se danas, u nedelju 10.novembra 2019.godine, sa početkom u 14:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkjavor.com