Subotički Spartak u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na beogradskoj Banjici gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Gosti na ovo gostovanje stižu u dobroj atmosferi i sa dosta samopouzdanja, nakon dve vezane prvenstvene pobede. Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da njegovu ekipu neće zavarati trenutni položaj ’’građevinara’’ na tabeli:

’’Očekuje nas utakmica u kojoj ako želimo da trijumfujemo moramo pokazati sav svoj potencijal i talenat. Ne smemo potceniti protivnika i da nas zavara njihov položaj na tabeli. U prvoj utakmici smo gubili sa 1:0 i na kraju ipak uspeli da preokrenemo na 2:1, ali mislim da su to naša najteže osvojena tri boda u ovom prvenstvu. Ekipa se od tog prvog kola dosta promenila, otišlo je pet igrača, došli su neki novi, a nov je i trener. Konkurentni su i imaju dobar tim. Mi smo napokon uspeli da vežemo dve pobede, što nam je važno zbog bodova, ali i zbog podizanja samopouzdanja. Mladi igrači nam dobro napreduju i verujem da ćemo biti sve bolji. Očekujem da ovog vikenda nastavimo pobednički niz.’’

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Spartaka igra se danas, u subotu 09.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkspartak.com