Novosadski Proleter u okviru 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da pruže dobru patiju i pokušaju da ’’otkinu’’ bod lideru šampionata. Šef stručnog štaba Branko Žigić ističe da njegov tim u ovom susretu nema šta da izgubi, da može samo da profitira:

’’Gol koji je odlučio meč u Ivanjici  primili smo u periodu kada smo očekivali da na odmor odemo sa nerešenim rezultatom. U nastavku smo pokušali da nadoknadimo zaostatak, ali nismo uspeli da neku od prilika iskoristimo i da stignemo do remija. Šta reći sem da su crveno-beli veliki favoriti, imaju sjajan tim i sjajne pojedince. Očekujem da će kolega Milojević, koga izuzetno cenim, zbog zgusnutog kalendara i narednog meča sa Totenhemom odmarati neke od standardnih igrača, izmešaće karte. I pored toga bićemo na velikom iskušenju, ali nastojaćemo da se pokažemo u najboljem izdanju i da pokušamo da napravimo iznenađenje. Što se tiče kadrovske situacije, Babić se priključio treninzima i izdržao je sve napore. Predvodiće drugove u borbi sa našim najtrofejnijim klubom. Da bi se upustili u borbu trebaju nam sto odsto spremni fudbaleri. Bez obzira na kvalitete protivnika u utakmicu ulazimo bez bele zastave. Borićemo se od prvog do poslednjeg minuta, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da profitiramo. Očekujem pune tribine i verujem da nećemo razočarati.’’

Meč 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Crvene zvezde igra se sutra, u subotu 02.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.