Ekipa Inđije u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Novi šef stručnog štaba inđijskog superligaša Aleksandar Janjić ima težak zadatak, da ekipu izvuče iz rezultatske krize baš u susretima sa najkvalitetnijim rivalima. On je uoči ovog susreta istakao da je duel sa Novosađanima veliki izazov za njegov tim:

’’Čeka nas ništa manje zahtevna utakmica, ništa manji izazov nego što je to bio meč sa Čukaričkim. Naprotiv, igramo kao gosti, čeka nas još veći izazov. To je ekipa koja je do pre nekoliko kola bila na vrhu superligaške tabele, ekipa koja u ovoj sezoni ima neskrivene ambicije da izađe u Evropu. Mislim da imaju i neke veće ambicije od toga i zaista su kvalitetni. Isto kao što sam i rekao pred Čukarički, izlišno je pričati o klubu kao što je Vojvodina ili o njihovom sadašnjem sastavu. Tim je izuzetan i kvalitetom i svim mogućim sposobnostima.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Inđije igra se danas, u sredu 30.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkindjija.com