Buač: Ako odigramo na željenom nivou tri boda će ostati u Subotici

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1290

Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Domaćini su u potpunosti uvereni da u narednom susretu sve zavisi od njih, zbog razlike u kvalitetu. Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da je to jedan od onih mečeva koji se moraju dobiti:

’’Očekuje nas još jedna utakmica pred svojim navijačima u kojoj imamo imperativ pobede, jer smo objektivno kvalitetniji od protivnika. Ovo je utakmica koja definiše prvi deo sezone. U sličnoj situaciji smo bili i pred meč sa Inđijom u kojem su momci odlično odreagovali. U tom  meču takođe nijedan rezultat osim pobede nije dolazio u obzir i pokazali smo da smo bili najbolji kada je bilo najpotrebnije. Isti scenario očekujemo i sutra. Neće nam biti lako jer Mačva, iako je poslednja na tabeli, u poslednja dva kola je pokazala da znaju da graju odličan fudbal i da ih stanje na tabeli nije demoralisalo. Pokazuju da i dalje imaju energije i da će se boriti za opstanak u društvu najboljih. Mislim da je sve u našim rukama i ako odigramo na željenom nivou tri boda će ostati u Subotici.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Mačve igra se danas, u sredu 30.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkspartak.com

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte