Kruševački Napredak u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuj u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Gosti u ovaj meč ulaze sa optimizmom, zadovoljni prikazanim u susretu sa ’’zmajevima’’ u prethodnom kolu šampionata. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan istakao je u svojoj izjavi za medije da bi u ovom trenutku i osvajanje jednog boda bilo od velike važnosti za njegov tim:

’’Mladost je klub sa identitetom gde je Neško Milovanović zacrtao metod rada. Iako je van klupe kolega Stanić je nastavio njegovu filozofiju i način igre. To je ekipa sastavljena od izuzetno kvalitetnih i iskusnih igrača, znamo njihov način igre. Vezali su nekoliko odličnih rezultata u poslednjih par kola. Mi smo u prošloj utakmici pokazali veliki entuzijazam i želim da isto to ponovimo i u Lučanima. Želim da pokažemo disciplinu koju smo imali na prethodnoj utakmici i ako sve bude na tom nivou nadam se povoljnom rezultatu, a u ovom trenutku nama je to svaki bod.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Napretka igra se danas, u sredu 30.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs