Niški Radnički u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno samopouzdanja, nakon serije pobeda. Šef stručnog štaba niškog superligaša Milorad Kosanović ističe da očekuje dobru igru svog tima i nastavak uspešnog niza:

’’Neće biti lako, ali bilo bi sjajno da ovu seriju mečeva u ritmu subota-sreda završimo sa stopostotnim učinkom. Nakon toga nas čekaju dva neugodna gostovanja, protiv TSC-a i Proletera, i bilo bi odlično da ih dočekamo sa ozbiljnom serijom pobeda. Nama su bodovi neophodni u borbi za mesto u vrhu tabele i daćemo sve od sebe da ih uknjižimo. Radnik svakako neće doći ovde bez želje da se takmiči, dokaže i napravi iznenađenje. Mi smo toga svesni i zato moramo dobro da se spremimo i da budemo još bolji nego na prethodne četiri utakmice. Definitivno smo na dobrom putu. Još jednom ponavljam da nam je pobeda neophodna i ja sam ubeđen da će moji momci istrajati i doći do nje u duelu sa Radnikom. Oni ovde dolaze posle poraza od Zvezde sa 5:0, svakako da nisu u dobroj situaciji, ali to ne mora ništa da znači. Mi moramo svoj posao da odradimo maksimalno i samo tako ćemo doći do uspeha.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Radnika igra se sutra, u sredu 30.oktobra 2019.godine, sa početkom u 15:30 časova.

FOTO: fkradnickinis.rs