Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Domaćini u ovaj meč ulaze nakon nekoliko neuspeha, ali svi u klubu ističu da to nije narušilo ni atmosferu ni nivo samopouzdanja. Šef stručnog štaba Zoltan Sabo ističe da porazi nisu bili rezultat slabe igre i da je zadovoljan onim što njegov tim prikazuje:

’’Naš tim nije u krizi, pretrpeli smo dva poraza, ali ne kao rezultat prikazane slabe igre. U Surdulici je dosuđen po nama diskutabilan penal, ali imali smo svoje šanse koje nismo realizovali i zato smo izgubili, nismo uspeli da postignemo pogodak. U Ivanjici smo igrali dobro, pogotovo u prvom poluvremenu, ali smo u drugom primili dva gola koja smo trebali da odbranimo i uzmemo barem bod. Nisam nezadovoljan prikazanom igrom, igrači nisu bili dovoljno koncentrisani i zato smo izgubili dve utakmice u nizu. Što se tiče Kupa, penali su lutrija, ovaj put je protivnik iskoristio svih pet penala, a mi ne. Okrećemo se sada utakmici koju u nedelju igramo protiv Proletera. Naš protivnik je loše započeo sezonu, ali su u poslednje četiri utakmice imali tri pobede i jedan remi. Promenili su i trenera, dobili su novu motivaciju i igraju bolje. Sigurno će biti teška utakmica, kao svaka do sada, ali nadam se da će sada i sreća biti na našoj strani i da ćemo uz dobru igru pobediti Proleter. Mislim da imamo kvalitetniju ekipu, ali to moramo dokazati na terenu.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Proletera igra se danas, u nedelju 27.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fktsc.rs