Subotički Spartak u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Gosti u susret sa crno-belima ulaze sa puno respekta, pre svega zbog do sada prikazanih igara. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da od svog tima očekuje da se pokaže u pravom svetlu i da pokuša sa ostvari pozitivan rezultat:

’’Čast nam je i obaveza da igramo dobro protiv Partizana prema kojem imam izuzetan respekt, pogotovo posle jučerašnjeg meča i igre koju su pokazali protiv Mančester Junajteda i po meni nezasluženo izgubili. To je ekipa koja ima izuzetan potencijal, posebno taj ofanzivni deo. Ove godine su izuzetno jaki, pogodili su sa dovođenjem stranih igrača koji čine prevagu. Pored njih imaju i bisere srpskog fudbala u napadu. To je ekipa koja protiv svih može da postigne po dva-tri gola. Biće nam izuzetno teško u Beogradu, svesni smo toga i moraćemo dati naš maksimum. Želja nam je da ostavimo dobar utisak da se pokažemo u pravom svetlu, a da li će to biti dovoljno za neki pozitivan rezultat o tome je sada nezahvalno i pričati. Učinićemo sve da opravdamo očekivanja. U ovom meču nećemo moći da računamo na određene igrače, tu pre svega mislim na Jočića, Dunđerskog, Cucina i na golmana Ostojića. Ostali su tu, raspoloženi za igru i sa velikim motivom.’’ 

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Spartaka igra se danas, u nedelju 27.oktobra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkspartak.com