Beogradski Partizan u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Domaćini u ovaj meč ulaze nakon tri vezana poraza, ali sa dozom zadovoljstva zbog igre prikazane u duelu sa Mačester Junajtedom. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević nije se tokom obraćanja predstavnicima medija mnogo bavio narednim rivalom, već je više govorio o nastupu svog tima u Ligi Evrope:

’’Izuzetno bitna utakmica za nas. Bez obzira na pohvale posle Mančestera, izgubili smo tri utakmice u nizu na kojima nismo postigli gol. Slaba je uteha što smo igrama i šansama zaslužili više. Rezultati diktiraju dosta toga, brzo će otići u zaborav ako ne krenemo da pravimo dobre rezultate. Ne smemo da letimo. Od toga što smo ljude vratili na stadion bitnije je što smo ih zadržali, nismo ih razočarali. Fudbal je varljiv, brzo se menja, pogotovo što svake sedmice igramo po dve utakmice. Imamo obavezu više prema tim ljudima. Velika je to stvar, dovoljno smo dobro igrali da je publika poverovala da možemo da pobedimo Junajted. I bili smo blizu. Ono što ljudi vide spolja je navijačko gledanje, a mi moramo da budemo realni. Ritam utakmice je bio na evropskom nivou, a ne naše lige. To me raduje, što smo u svim segmentima i linijama bili ravnopravan, možda i bolji protivnik od Mančestera. To je put. Ne smemo da se opustimo. Lepe su stvari, one moraju da budu obavezujuće.''

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Spartaka igra se danas, u nedelju 27.oktobra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs