Ekipa Inđije iz istoimene opštine u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Nakon serije slabijih rezultata domaćini su na čelo stručnog štaba postavili Aleksandra Janjića, a ta promena mogla bi da ’’razmrda’’ ekipu koja je pokazala da ima kvalitet. Novi šef struke uoči ovog meča ističe da je Čukarički izuzetno kvalitetan rival, kao i da veruje da ovaj tim može mnogo više u rezultatskom smislu:

’’Mislim da je suvišno pričati o tome koje sve kvalitete poseduje Čukarički i o kakvom je klubu reč. Svi znamo na kojem su oni nivou i kako su se pozicionirali u srpskom fudbalu. Mi moramo da se okrenemo sebi, svojim mogućnostima na ovoj utakmici i onome što mi možemo da uradimo. Prva prilika da to pokažemo će biti u nedelju i to protiv tako jakog protivnika. Mislim da ova ekipa vredi mnogo više nego što je do sada bodovno pokazala, koliko je bodova uzela. Ako budemo svi jedinstveni, pre svega ako igrači budu jedinstveni, možemo mnogo toga da napravimo u narednom periodu. Naravno, za to će nam trebati mnogo strpljenja i rada, ali vreme je, koje baš i nemamo, ispred nas. Moramo ga iskoristiti na najbolji način.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Čukaričkog igra se danas, u nedelju 27.oktobra 2019.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fkindjija.com