Šabačka Mačva u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Domaćini se nalaze u nezavidnoj poziciji, sa samo tri boda na svom kontu, pa su mečevi na domaćem terenu nada da se može stići do prvog trijumfa u sezoni. Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić istakao je u izjavi za medije da se loše stvari ne mogu ispraviti preko noći, ali da se polako ide u dobrom pravcu:

’’Neki raniji susreti sa Lučancima, pogotovo ovde u Šapcu, obilovali su čvrstim duelima i agresivnom igrom na obe strane i uvek je bilo neizvesno. Oni imaju jedan kostur tima koji je već duži niz godina na okupu. Promenili su trenera, ali to ništa ne znači, jer je Stanić bio pomoćnik Milovanoviću dugi niz godina, tako da je kod njih sve ostalo isto u ekipi. Što se nas tiče, vidi se neki pomak u igri u zadnje dve utakmice, mislim da smo i protiv Radničkog ovde i na Voždovcu podigli nivo igre. Međutim, to se još uvek ne odražava na rezultat. Trenutno, da se ne lažemo, situacija je jako crna. Nismo tamo gde smo želeli da budemo, ali potrudićemo se da već u ovoj utakmici nastavimo sa ovim što smo započeli u prethodna dva meča i da, pošto ne može odmah da bude belo, bar da bude sivo, da pokušamo da menjamo tu crnu boju i prekinemo crni niz. Neke stvari koje nisu urađene kako treba ne mogu da se menjaju preko noći, ali na nama je da se trudimo i da u svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Mladosti igra se danas, u subotu 26.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkmacva.com