Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Napredak – Voždovac, Radnik – Crvena zvezda i Partizan – Spartak ŽK.

NAPREDAK – VOŽDOVAC (petak 25.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Gosti su trenutno u značajnom usponu forme, dok su Kruševljani daleko ispod očekivanog nivoa, ali kvalitet ekipa i rivalstvo su garancija da ćemo imati priliku da vidimo odličan meč. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz dva remija i sedam poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 4:1. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Mačve, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

RADNIK – CRVENA ZVEZDA (subota 26.oktobar, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Zanimljiv meč očekuje se i u Surdulici gde ekipa Radnika u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvena zvezde. Surduličani ove sezone igraju sa dosta oscilacija, ali nema nikakve sumnje da će probati da iskoriste umor gostiju zbog evropskog duela da naprave veliko iznenađenje. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz dva remija i šest poraza, pa uz jedan neodigran meč i 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz jedan pretrpljen poraz, pa uz jedan neodigran meč i 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:30 časova.

PARTIZAN – SPARTAK ŽK (nedelja 27.oktobar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde ekipa Partizana dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Subotičani su tokom prethodnih nekoliko sezona bili jedan od najneugodnijih rivala za crno-bele, pa treba očekivati veliku borbu i odličnu utakmicu. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz dva remija i dva poraza, pa uz jedan neodigran meč i 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti pretrpeli poraz u duelu sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz sedam pretrpljenih poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.