Niški Radnički u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa velikom željom da ostvare pobedu i tako ostanu u trci za vrh tabele. O tome je u izjavi za medije govorio i šef stručnog štaba Milorad Kosanović koji je istakao da je ekipa sve bliža željenoj igri i formi:

’’Otvaramo seriju od šest utakmica do sledeće reprezentativne pauze i svaka od njih biće izuzetno bitna. Ova prva protiv Napretka verovatno je i najteža i najvažnija u tom nizu, ne samo zbog bodova koji bi nam puno značili, već i zbog snage protivnika i njegovih ambicija. Napredak ima bolji tim nego što to tabela trenutno pokazuje. Radili smo dobro tokom pauze, počinjemo da ličimo na ekipu kakva želimo da budemo i mislim da smo spremni za ovaj meč. Protiv Napretka moramo da ’’trajemo’’ devedeset minuta i da iskoristimo svaku situaciju koja može da nas odvede ka cilju. Znam za taj lokalni rivalitet, još iz vremena kada sam radio u Kruševcu. Ipak, taj rivalitet je više vezan za navijače dva kluba, dok su igrači uglavnom novi na obe strane i to nikako ne bi smelo da ih opterećuje. Nama je ovaj meč jako bitan i bez obzira na ime protivnika naš cilj su tri boda koja će nas staviti u dobru poziciju u prvenstvu.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Napretka igra se danas, u subotu 19.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkradnickinis.rs