Beogradski Partizan u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Gosti u ovaj meč ulaze sa željom da ostvare pobedu, svesni da nema prostora za novi gubitak bodova. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević ističe da njegov tim ima više problema u domaćem prvenstvu nego u Ligi Evrope i da više neće biti kalkulacija što se tiče sastava tima:

’’Čeka nas još jedna teška utakmica. Uspeli smo, ne znam kako, da imamo više problema u našoj ligi nego u Ligi Evrope. Ponovo će nam biti potrebne sve stvari koje smo radili u dobroj meri, ako želimo dobar rezultat. Ako ne budemo ozbiljno shvatili protivnike i dalje ćemo imati problema. Nadam se da ćemo popraviti neke stvari u pristupu, jer je evidentno da u prvenstvu imamo više problema. Čeka nas težak zadatak, a svi znamo da nam je pobeda neophodna. Igraćemo u najjačem mogućem sastavu, nema više kalkulacija. Početak je novog mini-ciklusa od šest utakmica u mesec dana, ulazimo u ustaljeni ritam. Iskreno se nadam da imamo energije za Lučane. Mladost je ekipa koja šest-sedam godina od kada to praktično vodi Neško Milovanović igra prepoznatljiv, totalni fudbal. Iako on više nije prvi trener nije se mnogo toga promenilo u samoj igri, pogotovo su nezgodni na svom terenu.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Partizana igra se sutra, u subotu 19.oktobra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs