Lučanska Mladost u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Domaćini sezonu nisu započeli u skladu sa željama i očekivanjima, ali su sve zadovoljniji napretkom u igri. Šef stručnog štaba Goran Stanić istakao je da će njegov tim pokušati da iskoristi uočene slabosti u igri crno-belih:

’’U subotu nas očekuje duel sa Partizanom na domaćem terenu i to je do sada za nas najteža utakmica u ovom delu sezone. Ovo kažem iz razloga što Partizan iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje. Dosta su promenili igrački kadar u odnosu na prethodnu sezonu i sada su sve uigraniji, što pokazuju rezultati u domaćim takmičenjima, a i u Evropi. Sa druge strane, Mladost u ovogodišnjem prvenstvu igra promenljivo. Međutim, rezultat iz prethodnog kola, kada smo savladali ekipu Inđije u gostima, daje nam za pravo da se nadamo dobrom rezultatu u ovoj utakmici. Mi smo ovu reprezentativnu pauzu iskoristili veoma dobro, kvalitetno smo radili, i očekujem da već u subotu taj rad donese određeni rezultat. Poznato vam je da su oni imali i nekih lošijih izdanja, pre svega protiv Voždovca i TSC-a. Ja o tim njihovim manama neću govoriti javno, ali mi smo to videli i trudićemo se da i mi Partizana ranimo na takav način. Protiv njih smo u Lučanima pravili dobre rezultate, nadam se da će tako biti i sada. U odnosu na prethodnu sezonu i jedna i druga ekipa promenile su dosta igrača, ali mislim da je naš tim ostao bez značajnijih fudbalera za igru tima. Mi u ovoj sezoni još uvek tražimo našu igru, ide na nabolje, ali dosta sporije. Ipak, mi od tog koncepta nećemo odstupiti.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Partizana igra se sutra, u subotu 19.oktobra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkmladostlucani.com