Aktuelni šampion i lider na tabeli, ekipa Crvene zvezde, u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada.

Domaćini su tokom pauze radili sa manjim brojem igrača od uobičajenog, zbog reprezentativnih nastupa, a neki su pauzu iskoristili kako bi sanirali povrede. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević ističe da će protivnik u ovaj meč ući rasterećeno, da ima kvalitet, kao i da je jako bitno da se u domaćem šampionatu ostvaruju pobede:

’’Posle kratke pauze ponovo se vraćamo obavezama u domaćem prvenstvu. Prva prepreka je ekipa Rada koja u svojim redovima ima dosta kvalitetnih igrača. Promena trenera je značila ’’građevinarima’’, a moj kolega Radojičić je i prošle sezone radio odličan posao sa ekipom Proletera koja je prošle sezone bila hit prvenstva. Bodovni saldo nije ispratio Radove dobre igre, ali siguran sam da će i to vremenom doći. Dolaze na Marakanu da odigraju jednu dobru, rasterećenu utakmicu. Imaju skup jako iskusnih i dobrih igrača, internacionalaca i povratnika u naš fudbal. Očekujem lepu utakmicu i bez obzira što je radni dan pozvao bih što više navijača da dođu na tribine i naprave sjajnu atmosferu. Mi smo jedna duša i srce i sigurno je da bez njih nismo isti. U narednom periodu imamo dosta utakmica. U domaćem prvenstvu svaki bod je bitan, a napomenuo sam da je osvajanje šampionske titule naš prioritet i daćemo maksimum da sutra odigramo dobru utakmicu.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Rada igra se sutra, u petak 18.oktobra 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com