Reprezentativna pauza skrenula je na kratko pažnju na nacionalne selekcije, a vikend pred nama donosi nam nastavak takmičenja u okviru Linglong Tire Super lige Srbije. Nastavlja se i borba u okviru zvanične fantazi lige našeg elitnog fudbalskog ranga.

Mečevima 12.kola koji su na programu ovog vikenda nastavlja se prvenstvena trka u okviru Linglong Tire Super lige Srbije. Istovremeno, nastaviće se i nadmetanje u okviru zvanične fantazi igre Real Manager – Fantazi liga Srbije, koja okuplja nešto više od 19.000 ljubitelja ove globalno popularne igre koji imaju priliku da pokažu svoje poznavanje domaćeg klupskog fudbala.

Početak sezone predstavljao je neku vrstu ’’zagrevanja’’ za ono što će uskoro uslediti, a to je velika borba za vredne nagrade. Zato započnite svoje učešće što pre, kreirate svoj pobednički tim i uključite se u borbu za što bolju poziciju. Real Manager tim će tokom narednih dana objaviti sezonske nagrade i početak trke za njihovo osvajanje, a brojna iznenađenja čekaju i nedeljne pobednike i pratioce na društvenim mrežama. Igru možete započeti OVDE.

Pogledajte kakav je navijački ''odnos snaga'' kada su u pitanju takmičari:

Pogledajte neke od interesantnih grafika koje ilustruju presek učinaka superligaških igrača u pojedinim segmentima nakon prvih sedam kola: