Najbolji igrač 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Nemanja Nikolić, strelac i asistent u pobedi ekipe Vojvodine nad ekipom Spartaka u derbi susretu u Novom Sadu.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo, ne tako efikasno kao što smo navikli, a zanimljivo je da su čak četiri susreta završena pobedom gostujućih timova. Od timova koji se nalaze u samom vrhu tabele poraze su doživele ekipe TSC-a i Partizana, prve u aktuelnoj sezoni, dok su pobede zabeležile ekipe Crvene zvezde, Čukaričkog i Vojvodine. Novosađani su u derbiju kola savladali subotički Spartak rezultatom 2:0, a najzaslužniji za to je napadač Nemanja Nikolić koji je učestvovao u postizanju oba pogotka, jednom kao strelac i jednom kao asistent. On je tokom šezdesetak minuta provedenih u igri sjajno sarađivao sa saigračima i pokazao da će biti veliko pojačanje u borbi Novosađana za ostvarenje ovosezonskih ciljeva. Zbog toga je od strane naše redakcije izabran za najboljeg aktera ovog prvenstvenog kola.


FOTO: fkvojvodina.rs

Nemanja Nikolić (26) je rođen u Kraljevu, igra na poziciji klasičnog napadača, a ponikao je u crnogorskoj ekipi OFK Grbalj. Nastupao je potom i za mladi tim ruskog Rostova, kazahstanski Aktobe, subotički Spartak i Partizan, odakle je i stigao u Novi Sad na jednogodišnju pozajmicu. Tokom aktuelne sezone zabeležio je pet superligaških nastupa i postigao dva pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: