Kruševački Napredak u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno motiva i željom da se prikažu u najboljem svetlu. Ipak, šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan ističe da je za uspeh u duelu sa crveno-belima potrebno da greške budu svedene na minimum i da se u meč uđe sa maksimalnom energijom i žarom:

’’Zvezda je apsolutni favorit u nedeljnoj utakmici, a u prilog tome ide i podatak da se jedanaest igrača Crvene zvezde upisivalo u listu strelaca. Mi sa druge strane imamo našu računicu. Crvena zvezda će protiv sebe imati jedan izuzetno motivisan Napredak. Ono što moji momci treba da urade je da greške smanjimo na minimum, u nekim fazama igre, koje protivnik Zvezdinog kvaliteta zna u svakom trenutku da iskoristi. Sa većom koncentracijom i sa više energije i žara očekujem da ćemo neke izgledne situacije pred protivničkim golom realizovati. Ako želimo pozitivan rezultat, uz maksimalno poštovanje kluba kao što je Crvena zvezda, onda moji momci moraju da budu maksimalno disciplinovani, angažovani, agresivni, a iznad svega hrabri i odvažni. Jer, samo hrabri i odvažni možemo do pozitivnog rezultata. Ne očekujem promene u sastavu Crvene zvezde, i mislim da će nastupiti u punom sastavu, što će naše navijače i sve ljubitelje fudbala u Kruševcu maksimalno obradovati, jer želimo da im pružimo jedan dobar fudbal u Kruševcu.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Crvena zvezde igra se sutra, u nedelju 06.oktobra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fknapredak.rs