Ekipa Inđije u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Nakon pet uzastopnih poraza, i pored dobrih partija, domaćini se nalaze u dosta nezavidnoj situaciji zbog koje ovaj meč ima ogromnu važnost. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Srđan Blagojević koji je istakao da su igrači jako motivisani i da žele da pokažu koliko vrede:

’’Moram da napomenem da smo mi ovoga puta pod jednim velikim pritiskom, koji smo pre svega nametnuli sami sebi. Činjenica je da imamo pet vezanih poraza, da imamo sedam bodova, da nismo u zavidnoj situaciji, da nam nisu dovoljne pohvale na račun prikazane igre. Znamo da posle svega toga sledi reprezentativna pauza. U ovom trenutku jako nam je bitna naredna utakmica i tako joj i prilazimo. Analizirali smo ono što se dešavalo na prethodnoj utakmici protiv Voždovca. Svesni smo svega što nas čeka protiv Mladosti iz Lučana. Nekako imam utisak da svi jedva čekaju da krene ta utakmica, da su nestrpljivi i da imaju veliki motiv, da svi zajedno pokažemo da nismo u situaciji da se borimo za goli život, nego da vredimo mnogo više od toga. Biće nam jako teško. Naravno, Mladost iz Lučana je tim koji je već dugo godina u samom vrhu naše Super lige. Najstarija su ekipa u ligi po proseku godina, veoma iskusna, sa mnogo igrača koji su prošli dosta toga u fudbalu. Igraju dosta specifično, pogotovo u defanzivi, pa ćemo morati da se prilagodimo tome i nađemo prava rešenja. Sve to ukazuje da će to biti veoma težak meč.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Mladosti igra se sutra, u nedelju 06.oktobra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.