Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Gosti su u seriji sjajnih rezultata, bez pretrpljenog poraza u prvih deset kola, pa sa pravom u svaki meč ulaze sa puno optimizma. Pomoćnik u stručnom štabu Mirko Jovanović istakao je u svojoj izjavi pred ovaj meč da je ekipa u potpunosti pripremljena i da je cilj da se nastavi uspešan niz:

’’Svaka utakmica u Super ligi je teška na svoj način. Ekipa Radnika je pretrpela dosta promena od početka šampionata. Loše su startovali, ali su potom promenili trenera i očigledno im je ta promena dobro došla, odigrali su dobro nekoliko prethodnih utakmica. Pred kraj prelaznog roka su doveli nekoliko jako kvalitetnih igrača, ta ekipa sada nije ista kao na početku prvenstva. Zna se da u Surdulici niko nije lako osvajao bodove, ali mi se držimo našeg načina igre koji se pokazao efikasnim i na prethodnim gostovanjima. Proučili smo igru protivnika i idemo pripremljeni u goste sa namerom da odigramo dobro, produžimo niz odličnih rezultata i osvojimo nova tri boda.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i TSC-a igra se danas, u subotu 05.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.