Surdulički Radnik u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno respekta prema protivniku, kako zbog serije sjajnih rezultata, tako i zbog igara koje pružaju. Ipak, šef stručnog štaba Nenad Vanić ističe da je ekipa u usponu forme i da se nada osvajanju sva tri boda:

’’Suvišno je pričati o kvalitetima protivnika koji je do ovog kola bio prvi na tabeli, a sigurno je da postoji respekt prema tome šta su oni uradili. Međutim, mi imamo naš cilj i zadatak da konačno kod kuće obradujemo naše navijače. Igrači su im na okupu duži vremenski period, trener vodi ovu ekipu već drugu godinu i sigurno je da su to prednosti TSC-a, ali mi smo spremni i nadam se da će sve biti onako kako mi želimo. Za to je potrebno da budemo na jednom maksimalnom nivou, da svi akteri meča budu na najvišem nivou da bi mogli doći do dobrog rezultata. Mi smo u jednoj uzlaznoj putanji i što se tiče samopouzdanja i što se tiče forme, pa se nadam da ćemo sve te aspekte iskoristiti i upotrebiti na ovoj utakmici i doći do tri boda. Sada ulazimo u jednu fazu kada dolazimo do onoga ka čemu težimo, te se nadam da će ovo biti jedna zanimljiva utakmica i da će na kraju Radnik slaviti.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i TSC-a igra se danas, u subotu 05.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com