Niški Radnički u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Gosti u ovaj meč ulaze sa ambicijom da ostvare trijumf koji bi im mnogo značio u nastavku šampionata, pre svega sa psihološkog aspekta. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Milorad Kosanović koji je istakao da ekipa mora dati sve od sebe kako bi se ostvario željeni rezultat:

’’Pred nama je izuzetno bitna utakmica. Nama bi eventualna pobeda mogla mnogo da znači, čak smem da kažem da bi to mogla da bude naša prekretnica u sezoni. Vratili bi mir u ekipu i dobili prostor da za dve sedmice tokom predstojeće pauze dovedemo neke stvari u red i počnemo da igramo bolje. Ako ne pobedimo u Šapcu naši problemi će se nastaviti i zbog toga je bitno da budemo uspešni. Dobra igra i tri boda bi psihološki značili mojim igračima i zbog toga moramo dati sve od sebe da u Šapcu budemo na nivou. Dobro smo radili tokom ove sedmice i ja očekujem da ćemo protiv Mačve pokazati reakciju, jer ovi igrači definitivno mogu puno bolje od onoga što su do sada pružili. Nas ne sme da zavara to što je Mačva jedina ekipa u ligi bez pobede. Taj tim uopšte nije toliko slab i sigurno je da će se oni podići tokom sezone. Kadrovska situacija je slična kao i pred duel sa Partizanom pre sedam dana. Ne mogu da računam na Riotu Nomu, Sašu Stojanovića i Veljka Batrovića, dok je stanje Stefana Đorđevića dosta bolje, jer je radio punom parom prethodnih dana, tako da bi on mogao da nam pomogne. Ova reprezentativna pauza će nam dobro doći i po ovom aspektu, pošto očekujem da posle nje svi ovi fudbaleri budu spremni da igraju.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Radničkog igra se sutra, u subotu 05.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkradnickinis.rs