Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Vojvodina – Spartak ŽK, Napredak – Crvena zvezda i Partizan – Voždovac.

VOJVODINA – SPARTAK ŽK (petak 04.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Karađorđe’’ u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Ovaj ’’vojvođanski’’ derbi uvek je privlačio veliku pažnju i bio stvar prestiža, pa treba očekivati veliku borbu i odličan meč. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu lučanske Mladosti, a rezultat je bio 1:2. Gosti su ove sezone zabeležili četiri pobede, uz šest pretrpljenih poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 0:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA (nedelja 06.oktobar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Tokom prethodnih sezona ’’čarapani’’ su bili izuzetno težak rival za ’’večite’’, pa treba očekivati izuzetno uzbudljivu utakmicu. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz dva remija i pet poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone odigrali jedan meč manje ostvarivši osam pobeda, uz jedan pretrpljeni poraz, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Mačve, a rezultat je bio 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

PARTIZAN – VOŽDOVAC (nedelja 06.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Crno-beli su u sve boljoj formi, imaju ulogu favorita, ali ne treba zaboraviti da su od prethodnih pet međusobnih duela ’’zmajevi’’ čak tri rešili u svoju korist. Domaćini su ove sezone odigrali jedan meč manje ostvarivši sedam pobeda, uz dva nerešena rezultata, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu niškog Radničkog, a rezultat je bio 1:4. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 4:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.