Ekipa Inđije u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na beogradskom Dušanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon četiri vezana prvenstvena poraza, ali i nakon pobede u Kupu Srbije koja je značajno popravila raspoloženje pred okršaj na ’’krovu’’. Šef stručnog štaba Srđan Blagojević ističe da pohvale nisu dovoljne i da su svi u ekipi složni u tome da ovoga puta dobru igru pretoče i u rezultat:

’’Posle nekoliko poraza, koji su nam teško pali, udahnuli smo malo vazduha nakon pobede u Kupu Srbije. Sve što nam se dešavalo u prethodnom periodu posmatraćemo kao korisno, jer će nam pomoći da proširimo svoje mogućnosti i poboljšamo svoje sposobnosti. Samo tako ćemo ojačati svoju snagu volje, koja nam može biti vrlo značajna u naredna dva meča pre nove pauze. Prvi meč ispred nas će biti izuzetno, izuzetno zahtevan i težak. Voždovac je jedna od ekipa koje imaju izraženu i jasnu organizaciju, uporna u sprovođenju svoje ideje. Kolega Koković potvrđuje ogroman talenat i drago mi je da u našoj ligi postoji i takav tim kao što su oni. Trebaće nam velika koncentracija i prepoznavanje momenata, kako bi smo odbranili njihove nalete. Uz to, imaju i sjajne individualce, Devića, Nikolića, Stanisavljevića, Mašovića, Nišica, itd. Jednostavno, obučena ekipa, i tehnički i taktički. Mi, sa druge strane, uz veru u sebe i sopstvene sposobnosti i ideju, idemo sa ambicijom da započnemo sa serijom osvajanja bodova, nakon utakmica na kojima smo morali da se zadovoljimo samo sa pohvalama na račun kvaliteta prikazane igre. Složni smo u želji da dobru igru pretočimo i u rezultat. Imamo malih problema oko igračkog kadra. Neće nam biti na raspolaganju povređeni Milosavljev, kao i požuteli Vidić i Bosančić.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Inđije igra se danas, u nedelju 29.septembra 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkindjija.com