Šabačka Mačva u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Gosti najavljuju borbu za povoljan rezultat, uprkos trenutnoj razlici u kvalitetu. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić koji je istakao da i bolja ekipa može imati loš dan:

’’Ja nisam lud da pretim nešto, jer je u ovom trenutku razlika u kvalitetu između nas i njih velika, ali sigurno je da ne idemo tamo samo da se borimo i da statiramo. Pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se pruži na ovoj utakmici. Uvek postoji mogućnost da i bolja ekipa ima loš dan, pa da protivnik zabeleži dobar rezultat. Da nije tako ja ne bih išao uopšte na utakmicu i trudim se da i kod svojih igrača usadim taj stav da protiv svakog može da se igra, da svako treba da se respektuje, ali i da moraš da poštuješ sebe.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mačve igra se danas, u subotu 28.septembra 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkmacva.com