Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Radnički Niš - Partizan i Crvena zvezda - Mačva.

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN (subota 28.septembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Nišu na stadionu ’’Čair’’ gde domaći Radnički dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Dueli ovih rivala uvek su izuzetno borbeni i uzbudljivi, naročito u prethodnih nekoliko sezona, pa nema razloga da tako ne bude i ovog vikenda. Domaći tim je ove sezone zabeležio pet pobeda, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone odigrali jedan meč manje zabeleživši šest pobeda, uz dva remija, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U zaostalom meču 2.kola u sredu su kao gosti savladali ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 0:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – MAČVA (subota 28.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Drugi meč subotnjeg programa u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ u Beogradu gde Crvena zvezda dočekuje šabačku Mačvu. Crveno-beli su apsolutni favoriti u duelu sa ekipom koja još uvek nema zabeleženu pobedu. Domaći tim je ove sezone odigrao jedan meč manje zabeleživši sedam pobeda, uz jedan pretrpljeni poraz, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U zaostalom meču 3.kola u sredu su kao gosti savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 1:3. Gosti su ove sezone bez ostvarenog trijumfa, uz tri remija i šest poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 0:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.