Fudbalski klub Mladost iz Lučana angažovao je još jedno pojačanje, a novi igrač ovog superligaša je Nenad Gavrić, dojučerašnji fudbaler Vojvodine.

Uprava fudbalskog kluba Mladost vredno radi dok se igrači i stručni štab nalaze na pripremama u Sloveniji. Danas je u prostorijama kluba predstavljeno još jedno veliko pojačanje, brzonogi krilni napadač Nenad Gavrić. On u Lučane stiže iz novosadske Vojvodine gde je proveo prethodnu polusezonu.

Novajlija u redovima Mladosti se obratio prisutnim predstavnicima medija istakavši da se raduje ponovnoj saradnji sa šefom stručnog štaba plavo-belih i da će se odmah priključiti novim saigračima:

’’Veoma mi je drago što ću ponovo sarađivati sa Nenadom Milovanovićem, jer smo već imali odličnu saradnju u Napretku iz Kruševca. U Mladost dolazim posle neuspešne polusezone u Vojvodini, čemu su kumovali neki nefudbalski razlozi, ali ne bih sada da pričam o tome. Došao sam u jedan veoma organizovan i stabilan klub, odmah ću se priključiti saigračima na pripremama i nadam se da ću svojim dobrim igrama pomoći ekipi da izbori plasman u plej-of, a sebe afirmisati i direktno iz Lučana napraviti inostrani angažman.’’

Nenad Gavrić (25) je rođen u Šapcu, igra na poziciji krilnog napadača, a ponikao je u fudbalskom klubu Mačva. Nakon toga nastupao je za ekipe Napretka, Crvene zvezde i Vojvodine odakle je i stigao u Lučane. Tokom aktuelne sezone za novosadski tim je zabeležio četiri nastupa u Super ligi Srbije i jedan u Kupu Srbije, bez postignutih golova.

Fudbaleri Mladosti  će u toku druge faze priprema u Sloveniji odigrati još pet kontrolnih utakmica protiv Radomlja (28.januar), Dobi (31.januar), Zrinjskog (03.februar), Domžala (04.februar) i Celja (05.februar).

FOTO: fkmladostlucani.com