Ove srede na programu su dva zaostala meča 2. i 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos susreta Javor Matis – Partizan i Voždovac – Crvena zvezda.

JAVOR MATIS – PARTIZAN (sreda 25.septembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Ivanjički Javor Matis će u zaostalom susretu 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekati goste iz Beograda, ekipu Partizana. Crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, ali nema sumnje da će Ivanjičani dati sve od sebe da iskoriste umor rivala. Domaći tim je ove sezone zabeležio dve pobede, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Spartaka, a rezultat je bio 1:0. Gostujući tim je ove sezone zabeležio pet pobeda, uz dva nerešena rezultata, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Crvene zvezde, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA (sreda 25.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Voždovac će u zaostalom meču 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekati gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde. Mečevi ova dva rivala uvek su zanimljivi i borbeni, naročito na ’’krovu’’, pa nema sumnje da će tako biti i ovog puta. Domaći tim je ove sezone zabeležio tri pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 1:2. Gostujući tim je ove sezone zabeležio šest pobeda, uz jedan pretrpljen poraz, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Partizana, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.