Subotički Spartak u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Domaćini nisu zadovoljni brojem osvojenih bodova na startu sezone, ali smatraju da je igra bila mnogo bolja od rezultata. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i pomoćni trener ’’golubova’’ Vladimir Buač koji je istakao da veruje u kvalitet tima i bolje rezultate:

’’Videli smo u prethodnih osam kola da je jako teško doći do bodova i da su svi mečevi rezultatski neizvesni. Siguran sam da nas isto takva utakmica očekuje protiv dobre ekipe Javora. U prethodne četiri utakmice osvojili smo samo tri boda, ali to sigurno nije odraz našeg kvaliteta i igara. Nemamo manjak samopouzdanja, ali zbog individualnih grešaka i pomalo nedostatka koncentracije smo neke bodove izgubili. Ovo sve mogu da pripišem mladosti ove ekipe i verujem da se to  neće ponavljati. Bez obzira što nismo osvojili očekivan broj bodova mislim da posedujemo kvalitet i da smo dobar tim. Imamo određenih kadrovskih problema, nedostajaće nam neki bitni igrači. Jočić je u prošlom kolu zaradio crveni karton, pauziraće i Denković zbog četiri žuta kartona, dok je Tufegdžić pod znakom pitanja. Međutim, svi  momci vredno rade i očekujem da ćemo nadomestiti ovaj naš nedostatak.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Javora igra se danas, u subotu 21.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkspartak.com