Ekipa Inđije u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Domaćini nikako ne mogu da prežale propuštenu priliku da iznenade ekipu Crvene zvezde, a već slede novi veliki izazovi. Šef stručnog štaba Srđan Blagojević istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da se atmosfera popravlja i da veruje da će baš prošlonedeljni poraz i sjajna igra koju su prikazali biti dodatni motiv za igrače da pruže još jednu odličnu partiju:

’’Već nekoliko prethodnih dana pričamo o prethodnom susretu, da su ta dva detalja na pet minuta pre završetka utakmice praktično odlučila i odvojila nas od istorijske pobede nad velikom Crvenom zvezdom. Malo nam je falilo, ali na kraju morali smo da se zadovoljimo sa tim pohvalama za igru i odnos. Nije sporno da su dve pogrešne odluke, prvo sudije, a onda i našeg golmana, dovele do toga da mi praktično dobijenu utakmicu pet minuta pred kraj izgubimo. Imamo jako težak raspored, to sam rekao i pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, slede nam Radnički Niš i Voždovac. U utakmici u kojoj praktično nismo ništa očekivali. Doživeli smo da neizmerno žalimo za bodovima koji su nam bili jako blizu, što niko nije očekivao. Trenutno smo onako, malo psihološki poljuljani. Ali, vide se već naznake dobre atmosfere, dobrih odnosa unutar tima i unutar kluba, međusobne podrške i poverenja. To će nam značiti u ovoj novoj utakmici protiv Radničkog iz Niša, koja će biti jako teška. Svi znamo, praktično cela fudbalska javnost, kada vam u goste dolazi tim kao što je Radnički iz Niša to je novo iskušenje za vas, novi izazov. Pre svega verujemo u sebe, verujemo u snagu ovog kolektiva. Verujem u igrače, verujem u ono što radimo. Očekujem jednu dobru reakciju igrača, bez obzira na ovaj šokantan ishod utakmice protiv Zvezde. Očekujem da će upravo to što smo funkcionisali na taj način i izgledali tako kako smo izgledali, da će nam dati jednu dodatnu snagu i pomoći nam, uz publiku koja će nadam se doći u većem broju.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Radničkog igra se sutra, u subotu 21.septembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkindjija.com