Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Gosti u ovaj meč ulaze sa velikom željom da nastave jako dug niz nepobedivosti, ali su svesni da ih čeka jako težak posao. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i trener golmana Silard Farago koji je istakao da protivnik gaji sličan stil igre i da će publika moći da gleda atraktivan fudbal:

’’Žreb je odlučio da se i u Kupu Srbije sastajemo sa ekipom Napretka, pa ćemo tako u samo pet dana dva puta igrati mečeve u Kruševcu. Ja mislim da je ekipa potpuno spremna, ove nedelje smo malo više radili na oporavku. Treba znati da je Napredak izmenio desetak igrača i trenera na početku sezone, malo su slabije startovali, ali ruku na srce imali su jako težak raspored na početku. U zadnje vreme igraju dinamično i napadački, što potvrđuje i podatak da su na poslednje dve utakmice postigli čak osam golova. Oni isto forsiraju napadački stil kao i mi, tako da sam siguran da će utakmica biti atraktivna za gledaoce.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i TSC-a igra se sutra, u subotu 21.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.