Kruševački Napredak u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Domaći tim se nalazi u seriji odličnih rezultata, što je značajno podiglo nivo samopouzdanja, ali u goste im dolazi ekipa koja u aktuelnoj sezoni nije doživela poraz. To naglašava i šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan koji veruje da njegovi igrači mogu prekinuti seriju rivala, a nastaviti svoju:

’’Ekipa TSC-a svakako zaslužuje sve čestitke na dosadašnjem takmičenju. Najveće zasluge idu mom bivšem direktoru, a sadašnjem kolegi Zoltanu i njegovom stručnom štabu i  igračima. Oni su 9.septembra prošle godine doživeli poslednji poraz, taj podatak dovoljno govori o tome o kakvoj ekipi se radi. I mi imamo šta da pokažemo, i mi se pitamo u subotu. Naravno da moji igrači žele da nastave niz dobrih partija i dobrih rezultata i očekujemo od njih da pokažu istu energiju i istu strast i da uz podršku navijača dođemo do još jednog dobrog rezultata. Mnogi su želeli da prekinu niz TSC-a, i Spartak i Partizan i Vojvodina, nisu uspeli. Ekipa je sastavljena od odličnih pojedinaca koje neću sada nabrajati, jer bi trebalo nabrojati desetak ili dvanaest igrača. Mislim da imamo načina da odgovorimo njihovoj kvalitetnoj igri. Moji momci imaju šta da pokažu i sa pravom želimo da budemo ozbiljan činilac ovog šampionata. Očekujem da će publika uživati u utakmici.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i TSC-a igra se sutra, u subotu 21.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.

FOTO: fknapredak.rs