Direktni prenosi mečeva 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1295

Ovog vikenda na programu su svi mečevi 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Napredak – TSC i Partizan – Crvena zvezda.

NAPREDAK – TSC (subota 21.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 2)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u subotu u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Oba tima trenutno su u odličnoj formi, rezultati to najbolje pokazuju, pa treba očekivati veliku borbu i kvalitetnu utakmicu. Domaćini su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 1:4. Gosti od starta sezone ne znaju za poraz, uz pet ostvarenih pobeda zabeležili su i tri remija, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Mačve, a rezultat je bio 0:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA (nedelja 22.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije biće ujedno i 161. večiti derbi Partizana i Crvene zvezde, a biće odigran u nedelju u Humskoj. Dva tima u ovaj okršaj ulaze samo par dana nakon prvih mečeva grupne faze evropskih kupova, zbog čega će sigurno biti prisutan umor, ali ne treba sumnjati da će igrači oba tima sa ogromnom motivacijom ući u predstojeći susret. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz dva remija, pa sa dva neodigrana meča i 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 0:3. Gosti su od starta sezone bez poraza i remija, uz šest ostvarenih pobeda, pa sa dva neodigrana meča i 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte