Najbolji igrač 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Igor Ivanović, strelac i dvostruki asistent u pobedi Napretka nad ekipom Radnika u Surdulici.

Nakon dvonedeljne reprezentativne pauze ponovo je bilo uzbudljivo na superligaškim terenima, a i ovoga puta smo bili u prilici da vidimo mnoštvo lepih golova. Najviše pogodaka viđeno je u Surdulici gde je ekipa Napretka ostvarila ubedljivu i izuzetno značajnu pobedu rezultatom 1:4 (1:2). Najzaslužniji za takav ishod ovog teškog gostovanja je mladi Igor Ivanović koji je postigao jedan i asistirao kod dva postignuta pogotka svog tima. On se tokom čitavog susreta sjajno kretao, odlično sarađivao sa saigračima, a svaka njegova akcija stavljala je na muke odbranu domaćina. Pogodak koji je postigao jedan je od najlepših u ovoj rundi takmičenja. Zbog svega toga nismo imali ni najmanju dilemu u izboru najboljeg aktera 8.kola šampionata. Treba reći da je to drugi put ove sezone, nakon što je bio proglašen za najboljeg igrača 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije.


FOTO: fknapredak.rs

Igor Ivanović (22) je rođen u Jagodini, igra na poziciji krilnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Jagodina. U Kruševac je stigao tokom letnjeg prelaznog roka 2017.godine, a ove sezone bio je u startnoj postavi na svih osam odigranih susreta, uz četiri postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: