Šabačka Mačva u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Nakon starta sezone koji nije bio u skladu sa ambicijama kluba došlo je do promena u stručnom štabu, što može pokrenuti ’’uspavane’’ Šapčane. Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da je protivnik klub sa ozbiljnom organizacijom i odličnim timom, ali da očekuje povoljan rezultat:

’’Moramo što pre da napravimo igru koja će doneti rezultat. Prvi protivnik ekipa TSC-a je veoma težak, možda i do sada najprijatnije iznenađenje u ovoj sezoni. Ekipa koja ima sve ono što treba da poseduje jedan superligaš, organizaciono su dobri, sa odličnim trening centrom, finansijski su stabilni, imaju iskusnu ekipu, a što je i najvažnije imaju dobre ove propratne elemente koji su jako bitni u fudbalu, a to je korektno suđenje na svakoj utakmici. TSC je klub koji u svakom pogledu pokazuje kako treba da se radi. Jako poštujem protivnika, a mi ćemo dati sve od sebe da iz Sente donesemo povoljan rezultat i da se pomerimo sa mesta na tabeli koje trenutno nije nimalo sjajno.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Mačve igra se danas, u nedelju 15.septembra 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: fkmacva.com